afbeelding

Boek via onze website en profiteer van de volgende voordelen

Gratis toegang tot het wellnesscentrum Gratis badjas en slippers tijdens uw verblijf
afbeelding

19/04 - 20/04 : Theater - Embrasse-moi idiot

Na 30 jaar huwelijk weet Bernard niet meer of zijn vrouw Karine nog van hem houdt of liever zijn collega Olivier heeft. De enige oplossing is om haar jaloers te maken! Hij vraagt Cindy, een verontrustend naïeve actrice, om zijn minnares te spelen. Maar dan beginnen de complicaties...

Een fijnbesnaarde komedie met een uitzinnig ritme! Een avond gegarandeerd lachen en pure ontspanning.

 • Jacques Huisman Theater (5 minuten van het hotel)
 • Aanvang 20.15 uur
Lees meer Minder Informatie
afbeelding

13/04 - 14/04 : Porsche Club Francorchamps Days 2024

Wandeling onder het beschermheerschap van de Fédération Francophone Belge de Marches Populaires en de FISP (IVV) en met de steun van de Stad Stavelot.

 • Vanaf €1 (prijs voor volwassenen)
 • 4-7-12-18-25 km
 • Vertrek aan Collège Saint Remacle (20 minuten van het hotel)
Lees meer Minder Informatie
afbeelding

03/05: Theater - Stilte, we beginnen!

"Stilte, we beginnen!" vertelt het verhaal van een jonge vrouw die vanaf haar 5e door het leven is misbruikt en haar toevlucht zoekt in de kunst van het jongleren, haar taal om haar verhaal te vertellen en zich verstaanbaar te maken.

Door middel van haar aangrijpende verhaal, deelt ze haar reis naar veerkracht, zelftranscendentie en hoop, waar jongleren verder gaat dan de simpele rol van entertainment en een symbool wordt van herstel en verzoening. Met moed en doorzettingsvermogen heeft ze haar lijden omgezet in de ongelooflijke prestatie om wereldkampioen te worden, terwijl ze haar zoektocht naar geluk en liefde ondanks alle obstakels voortzet.

Dit toneelstuk, getint met hoop, humor en poëzie, vertelt over momenten in haar leven die soms grappig, soms tragisch zijn. Het neemt het publiek mee op een wervelwind van emoties, waarbij de beelden net zo krachtig zijn als de woorden.

 • Theater Jacques Huisman - 20.15 uur (10 minuten van het hotel).
 • Speelduur: 85 minuten (geen pauze)
Lees meer Minder Informatie
afbeelding

04/05 - 05/05 : Franco Fun Festival

De Fun Cup is een uniek concept in de wereld van de autosport en is bedoeld voor alle fans van autosport, of het nu gaat om ervaren coureurs, beginners of passagiers.

Het is de beste manier om in alle veiligheid autosport te ontdekken aan het stuur van de legendarische Kever, omgetoverd tot een echte racewagen.

 • Spa Francorchamps Circuit (20 minuten van het hotel)
Lees meer Minder Informatie
afbeelding

04/05 - 14/08: Bosbaden

Ontdek in het hart van de Hoge Venen eenvoudige, praktische hulpmiddelen om te leren vertragen en spanningen los te laten in het dagelijks leven en op het werk.

Dit natuurlijke wellnessprogramma brengt je weer in contact met je lichaam en geeft je een diep verjongd gevoel.

Het programma omvat Restorative Yoga, dans, Mindfulness en dynamische ontspanning.

Ga terug naar de basis en ontdek je lichaam en de behoeften ervan.

 • Solwaster (10 minuten van het hotel)
 • Duur van de initiatie: 1u45
 • Informatie en boekingen op 0477/410/409
Lees meer Minder
afbeelding

12/05 : La Flèche Ardennaise

La Flèche Ardennaise is een UCI Elites en Espoirs wielerwedstrijd die start en finisht in Stavelot. Hij is ongeveer 175 km lang, met 17 beklimmingen en een positief hoogteverschil van 3.500 m!

 • Stavelot (20 minuten van het hotel)
Lees meer Minder Informatie
afbeelding

07/06 - 08/06 : 8 uur Spa Motos

Duik in de actie met de nieuwe 8 uur van Spa Motos! Een dynamisch endurance format voor meer competitie. Ervaar de intensiteit van de race gedurende twee dagen, met toegang tot de paddock, entertainment en nog veel meer. Mis deze unieke ervaring niet!

 • Circuit de Spa-Francorchamps (20 minuten van het hotel)
Lees meer Minder Informatie
afbeelding

08/06: The Longest Day Trail

De zevende editie van de Longest Day Trail nadert met rasse schreden! Noteer 8 juni 2024 in je agenda en doe mee aan deze gedenkwaardige dag ten bate van Think Pink!

Je kunt kiezen uit vier verschillende routes, afhankelijk van je niveau: 10, 24, 50 of 100 km. Wat je niveau ook is, er is een optie voor jou!

Bereid je voor op de uitdaging en verken het prachtige landschap terwijl je een goed doel steunt.

 • Start: Warfaaz Sportcentrum (5 minuten van het hotel)
Lees meer Minder Informatie
afbeelding

16/06 : SpaItalia 2024

Op 16 juni wordt op het Circuit de Spa-Francorchamps een uitzonderlijke dag gewijd aan Italië. Op het programma: auto- en motorparades, fast track sessies, Ducati Day, exclusieve tentoonstellingen, de aanwezigheid van gepassioneerde clubs, entertainment voor kinderen, een premium VIP-ervaring, een concours d'élégance en natuurlijk heerlijke Food & Beverage opties. SpaItalia viert zijn 20e editie door liefhebbers van auto's, motoren en het Italiaanse Dolce Vita samen te brengen. Mis dit niet te missen evenement niet!

 • Circuit de Spa-Francorchamps (20 minuten van het hotel)
Lees meer Minder Informatie
afbeelding

22/06 - 23/06 : British Car Meeting

De British Car Meeting is een evenement dat exclusief gewijd is aan Britse auto's, zowel nieuwe als oude, en brengt professionals, liefhebbers, klanten, onderdelenhandelaars en merkenclubs samen om een gemeenschappelijke passie te delen.

Het is een uniek evenement in België, met het enige Europese equivalent - buiten het Verenigd Koninkrijk - dat plaatsvindt in Morges, Zwitserland.

Lees meer Minder Informatie
afbeelding

02/08 - 18/08: Spa Royal Festival

Spa: een geweldig podiumkunstenfestival, een unieke stad, een verrassende streek.

Het Spa Royal Festival presenteert EXTRA : een aanbod met voorstellingen voor alle leeftijden, natuur en erfgoed, activiteiten en avontuur, thermen en welzijn, verblijf en/of gastronomie!

 • Van 2 tot 18 augustus 2024
 • In Spa in het hart van de Blauwe Ardennen.
Lees meer Minder Informatie